HOME

Fleurs Direct Production B.V. is een bloemen- en plantenorganisatie die export verzorgt en staat voor verse producten, service en kwaliteit. Een belangrijk verschil ten opzichte van traditionele exporteurs; wij zijn kwekers en betrekken de bloemen en planten rechtstreeks bij onze eigen kwekers. De producten gaan dus niet over de veilingklok, maar worden rechtstreeks geleverd van de kwekerijen. Wij bieden een compleet assortiment van bloemen en planten tegen een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Onze werkwijze kunt u zien als een soort dealership. Als kwekers onderling werken wij nauw samen op diverse fronten. Hierdoor bieden wij een constante kwaliteit van de producten. Kwaliteit en versheid van bloemen heeft bij ons prioriteit boven hoge marges. Liefde voor bloemen staat bij FDP en partners centraal! Zo ook bij onze transporteurs. Na keuring en export gereed maken van de order wordt deze vervolgens getransporteerd door onze erkend sierteeltvervoerders. Zowel van kwekerij naar FDP als van FDP naar U!

Om een indruk te krijgen van ons assortiment kunt u de demo van ons online ordersysteem bekijken. In deze demo vindt u het assortiment, de betrokken kwekerijen en diverse aanbiedingen. Ook vindt u er een beknopte uitleg van het ordersysteem. Bent u naar aanleiding van de demo geïnteresseerd in Fleurs Direct Production of heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met telefoonnummer +31 6 536 64 661 of via [email protected]. Op basis van een oriënterend gesprek worden uw wensen en behoeften in kaart gebracht en wordt geïnventariseerd wat Fleurs Direct Production voor u kan betekenen.