WERKWIJZE

Transparant

Onze werkwijze is duidelijk en transparant. Wij zijn transparant over onze producten, prijzen en onze partners. Doordat een productsoort wordt geleverd door de desbetreffende gespecialiseerde kwekerij bieden we een constante kwaliteit en aanvoer van het product. Bij het menu ‘Partners FDP’ ziet u bij welke kwekerijen onze producten gekweekt worden. Kortom; met FDP wordt het aantal tussenschakels verminderd; dit resulteert in hogere kwaliteit, snelheid en service. U weet 100% zeker dat het vers is en kan dit uw klant ook garanderen!

Maatwerk

Fleurs Direct Production biedt maatwerk. Specifieke wensen bij een grote bestelling, zoals een bepaalde steellengte of kleur kunnen in samenspraak met de teler op maat worden geproduceerd. Denkt u eens aan de feestdagen als Valentijnsdag en Moederdag. Uw wensen voor dit soort specifieke dagen kunnen onder bepaalde voorwaarden op maat worden geproduceerd. Heeft u een specifieke opdracht en wenst u hierover advies, dan is Fleurs Direct Production met haar kennis de juiste sparringpartner.

Full Service

Samengevat kunt u stellen dat FDP een full-service kwekercoöperatie is. Dagelijks kunnen wij u voorzien van een compleet assortiment bloemen en planten. We verzorgen elk soort bestelling, logistieke handling, benodigde documenten en extern transport. Door onze expertise en jarenlange ervaring leveren wij uw producten efficiënt en in optimale conditie. Met FDP komt de kweker letterlijk naar ú toe.