FIRME

Fleurs Direct Production heeft een gedegen kennis en producten. De eigen kwekerijen  bestaan al meer dan 75 jaar. Wij realiseerde ons dat door het huidige afzetkanaal via traditionele exporteurs de identiteit van onze met zorg geteelde en geliefde producten langzaam vertroebelt. Transparantie in de markt vervaagt. Dit besef was er ook bij collega telers uit de coöperatie. Deze ontwikkelingen hebben geresulteerd in de oprichting van Fleurs Direct Production. Door kwekers…en van kwekers!

De handel wordt dus direct door de kwekers geleverd. Als kwekers willen we weten wat er speelt bij de eindklant. De producten hebben hun identiteit weer terug; u weet welke kwekerijen de producten hebben geleverd. Inmiddels beleveren we klanten in Frankrijk, Scandinavische landen en Oost-Europese landen. Wij bieden u exclusiviteit ten opzichte van uw concurrent. Met Fleurs Direct Production behaalt u voordelen op het gebied van versheid van producten, traceerbaarheid, controleerbaarheid en exclusiviteit! De thuisbasis van Fleurs Direct Production is op de Bloemenveiling Flora Holland Naaldwijk, midden in het bloemenhart van Nederland en dichtbij de eigen kwekerijen.

Is uw markt cash & carry, groothandel of boeketterie; wij kunnen u of maat bedienen. Uw order kan in samenspraak met de kwekerij op maat worden geproduceerd. Voor 95% van de orders geldt een 24uurs versheidgarantie. Dit betekend dat de bloemen binnen 24 uur na oogst verladen zijn! En in sommige gevallen zelfs al bij u geleverd zijn! Bij Fleurs Direct Production zijn expertise, transparantie en liefde voor het product de onderscheidende factoren.